Ny stor tømmerhandel åbner i Søborg

ØT-gruppen flytter nu sin Søborg Tømmerhandel til nye og større omgivelser på ”Jernpladsen” på Vandtårnsvej og inviterer til åbning torsdag 18. august fra kl. 10 - 17.

 

Den nye tømmerhandel har en grund på ca. 8.000 kvm og den nye hal til trælasten er på hele 1.100 kvm med ca. 3000 kvm bygninger hvoraf de 1400 kvm er nyopførte.

 

ØT Gruppen er en virksomhed med fart på, der slår dørene op til den spritnye filial på hjørnet af Vandtårnsvej og Rosenkæret i Søborg.

ØT Gruppen, oprindeligt grundlagt i 1942 på Østerbro som ”Madsens og Larsens Tømmerhandel”, er i den grad ekspanderet i de senere år, har fordoblet omsætning, medarbejdere og resultater - og kan i år, hvor den nye afdeling i Søborg åbner, også fejre 80 års fødselsdag.

 

ØT Gruppen består i dag af forretninger på Østerbro, på Vesterbro, i Vejby og Københavns Listefabrik.

 

Historien om ØT Gruppen fik ekstra fart på tilbage i 90’erne, da den efterhånden noget vigende tømmerhandel på Østerbro trængte til et frisk pust.

 

Det kom i form af den nuværende indehaver Allan Lundberg, der i den grad har ekspanderet virksomheden, der har været udsat for noget, der med sindsro kan betegnes som et sandt erhvervseventyr.

 

København og Nordsjælland er hjemmebanen for de i alt seks forretninger - med rigtig god beliggenhed i forhold til indfaldsveje og trafikknudepunkter. Knap 100 medarbejdere betjener de efterhånden mange tusinde kunder – hvoraf flere kan kaldes for virkelige stamkunder, der har været med næsten hele vejen.

 

”Der er altid frisk kaffe på kanden og tid og overskud til den ekstra lille snak, der kan give en endnu bedre service”, siger virksomhedens administrerende direktør Niels Vergmann.

 

På åbningsdagen torsdag 18. august, vil der fra kl. 10 være mulighed for at komme rundt og se den nye tømmerhandel, ligesom der vil være varme pølser og kolde sodavand til at stille sult og tørst.