Slår Guinness med flere længder

Københavns Listefabrik har mere end fordoblet “Verdens største udvalg af trælister”, siden virksomheden blev optaget i Guinness Rekordbog i denne kategori 


Udvalget af lister er så stort og imponerende, at alle vil sige: ”Vi har aldrig oplevet noget lignende”.

Det har de med sikkerhed heller ikke. Udvalgets størrelse har nemlig sat en verdensrekord, idet Københavns Listefabrik i Søborg er optaget i Guinness Rekordbog i kategorien ”Verdens største udvalg af trælister”. Optagelsen skete i 1985. Siden da er antallet af varenumre mere end fordoblet, så Københavns Listefabrik i dag kan tilbyde det danske byggefolk et udvalg af trælister, der næsten er ”Out of This World”.

Sortimentet omfatter trælister i alle træsorter og i et utal af udformninger, dimensioner og længder. I alt er der i dag over 1.200 varenumre. Listetyperne er opdelt i mere end 40 forskellige varegrupper, som dækker alt lige fra fodpaneler og gerichter til alle former for væglister. Et sandt eldorado, når et ældre bevaringsværdigt hus skal renoveres, eller et nyt skal udsmykkes med fine trælister i klassisk stil. Og skulle der ”liste” sig en enkelt lille mangel ind i sortimentet, tilbyder Københavns Listefabrik at udføre alt i specialopgaver.

For byggefolket i hele Danmark er det guld værd at have så stort og komplet et sortiment samlet på ét sted. Det kan give store tidsbesparelser i arbejdet og løse en række udfordringer af både praktisk og designmæssig karakter. Hele sortimentet er tilmed lagervarer, som hurtigt kan afhentes direkte på fabrikken på Rosenkæret 18 i Søborg eller bestilles over nettet.

Listefabrikken kom i sin tid til verden med en tilsyneladende fuldstændig urealistisk idé: nemlig at registrere og forhandle alt, hvad der fandtes af lister i hele kongeriget. Men idéen viste sig hurtigt at være bæredygtig, og i dag er Københavns Listefabrik en unik og effektiv kombination af et moderne snedkeri og et engros-firma, der betjener tømmerhandlere, entreprenører, håndværkere og private fra hele Danmark.

Københavns Listefabrik er en del af Østerbro Tømmerhandel Gruppen, der også har tømmerhandler på Østerbro og i Vejby, Hornbæk og Søborg. I alt beskæftiger den lille koncern i dag 65 medarbejdere.