Logo

Handelsbetingelser

 

Så nemt handler du lister i vores web-shop: 
 

1. Find dine varer i menuen til venstre eller søg via søgefeltet.

2. Fyld din indkøbskurv.

3. Angiv leveringsmetode samt navn/adresse mv. og afsend din bestilling.

4. Efter typisk 1-2 hverdage modtager du en ordrebekræftelse med de mængder//længder vi kan tilbyde.

På bekræftelsen er et link til betaling, følg linket og gennemfør betalingen. Vi vil normalt færdigpakke og afsende dine varer efterfølgende hverdag. 

NB: Du kan også udskrive din bestillingsliste, og medbringe den til vores velassorterede butik. "Kom og mærk duften af træ".

Vi holder åbent: Mandag-Fredag kl. 7.00-17.00 samt Lørdag 9.00-13.00, så henter du selv, sparer du også fragten!

 


Betingelser og andre praktiske oplysninger

1. Priser på leveringsservice f.o.m. 1.11.23

 

Varenummer

Varenavn

Varebeskrivelse

Pris ekskl. moms kr.)

Pris inkl. moms (kr.)

909998

Fragt København/Nordsjælland

Egen bil

399,20

499,00

91801

Fragt til forhandlere

Egen bil Storkøbenhavn

500,00

625,00

911004

Fragt udenfor Kbh./Nordsjælland

Egen bil

639,20

799,00

911001

Kranarbejde/kørsel med kranbil

(begrænset løftehøjde)

725,00

906,25

9111008

Krantillæg

 

228,00

285,00

909000

Fragt-Tillæg

*ønske lev. Tid/dag/haste mv.

240,00

300,00

909997

Fragtmand (brofast)

Ekstern fragtmand

639,20

799,00

909010

GLS fragt

Pakkepost

120,00

150,00

911008

Ø-tillæg fragt

Ekstern fragtmand

400,00

500,00

909100

Miljø, håndtering og emballage

Tillægges alle leverancer

40,00

50,00

9912014

KL strø 75x75x1050mm/spor

Pakkestrø med spor. Krediteres ved returnering.

26,00

32,50

Frankogrænse

 

 

 4.000,00

 5.000,00

 

 

2. Om længder på vores lister
Listerne sælges i hele længder og lagerføres typisk i længder delelige med 30 cm fra 180 til 480 cm (f.eks. 180 cm, 210 cm, 240 cm o.s.v.).

 

Ikke alle listenumre findes i alle længder og generelt er lister i hårdttræ kortere end lister i fyrtræ. 

3. Din forespørgsel
I de fleste tilfælde er det nemmeste for dig, at beregne det samlede antal løbende meter (lbm.) du skal bruge tillagt 10 -15% skærespild. Dette gælder f.eks. når du skal bruge de fleste standardlister, væglister og fodpaneler. Derefter indtaster du det ønskede antal meter direkte i feltet lbm ud for listenummeret i bestillingsfeltet. 

 

I andre tilfælde, først og fremmest når du skal bruge indfatninger er det oplagt, at du har brug for nogle længder der går op i hele dør- eller vinduessider. Det samme vil typisk gælde for karmtræ, bundstykker, fejelister, håndlister o. lign., hvor du også kan have brug for nogle specielle længder. I disse tilfælde indtaster du det ønskede stk. antal / ønske længder i cm. i bestillingsfeltet.

 

Når du har tilføjet de listenumre og mængder, som du er interesseret i at købe til bestillingslisten, klikker du på "afsend bestilling" ude til højre i skærmbilledet. 

Herefter bliver du bedt om, at indtaste dine kundeinformationer: navn, adresse, postnr. by, e-mail adresse, kontakt telefon nr. og evt. alternativ leveringsadresse. Der er også plads til bemærkninger vedrørende leveringstid og -sted. Følg anvisningen og afsend din bestilling. 

4. Vores tilbud / ordrebekræftelse til dig
Vi behandler din bestilling hurtigst muligt og typisk førstkommende hverdag. Ud fra dine ønsker og vores lagersituation sender vi dig et tilbud i form af en ordrebekræftelse via e-mail. Af ordrebekræftelsen fremgår hvilke længder du kan forvente at modtage, samt en samlet pris incl. fragt og moms. 

5. Specielt fremstillede lister
På Københavns Listefabrik fremstiller vi også specielle lister efter tegning / prøve. For at kunne give dig et tilbud skal vi som minimum bruge en tegning med angivelse af listens maksimale tykkelse og bredde i mm. samt oplysning om, hvor meget du skal bruge i lbm. Informationerne sender du til os via e-mail. Tegning med mål kan evt. eftersendes til os pr. brev eller fax sammen med kopi af din mail. 

 

Ud fra oplysningerne sender vi dig et tilbud via e-mail. Ønsker du at benytte dig af tilbuddet skal vi bruge en prøve på din liste i god stand på min 20 cm's længde. Prøven sender du til Københavns Listefabrik, sammen med en printet kopi af vores tilbud til dig. 

6. Din accept og betaling
Du accepterer vores vores tilbud (ordrebekræftelse) ved at klikke på linket "accepter tilbud" i den ordrebekræftelse vi sender til dig. Først på dette stadie bliver du bedt om at betale, hvilket du gør ved at indtaste dine kreditkortoplysninger, trykke "accepter" og afsende den til os. Du vil også blive bedt om at acceptere vores salgs- og leveringsbetingelser (Klik her). 

Salgs- og leveringsbetingelser 

1. Levering og fragt lister
Leveringstiden fra du har godkendt ordrebekræftelsen (betalt via betalingskort) vil for lagervarer typisk være 2-3 hverdage. 
Den forventede leveringstid kan dog være længere (for specialfremstillede lister typisk 3 uger), hvilket vil fremgå af din ordrebekræftelse. 

Københavns Listefabrik leverer lister med egne biler i Storkøbenhavn og Nordsjælland for 300,- DKK incl. moms. I resten af landet sender vi listerne med Danske Fragtmænd. Her vil alle ordrer blive pålagt fragt på 500,- DKK inkl. moms (gælder kun det brofaste Danmark og gælder ikke i Grønland, på Færøerne og i udlandet). 

Mulighed,- samt pris, for levering af andre typer varer, f.eks. Gulv, Plader eller lignende sker efter tilbud! Spørg os! 

Ved levering med Danske fragtmænd har vi kun mulighed for at angive den forventede leveringsdag. Ved levering med egne biler i Storkøbenhavn og Nordsjælland vil vi i visse tilfælde kunne angive et ca. tidspunkt på leveringsdagen (f.eks. formiddag / eftermiddag).


Fragtprisen vises i din bestillingsliste, efter du har afkrydset for afhentning eller levering, samt leveringsområde. 
Endelig pris incl. fragt vil også fremgå af den ordrebekræftelse (det tilbud) du modtager pr. mail før du godkender dit køb. 

Alle længdesatte varer leveres så vidt muligt i ønskede længde, men vi forbeholder os retten til at levere bestilte antal meter i andre længder, afhængigt af lagersituationen.

Er du ikke hjemme til at modtage og kvittere for dine varer, kan fragtmanden sætte dine lister af på adressen efter aftale. Naturligvis i forhold til dine ønsker noteret på ordren - så vidt det er muligt. 

 

Dette kræver at du i notatfeltet på din bestilling giver din accept af dette. Du skal være opmærksom på, at risiko og ansvar for dine varer, også i dette tilfælde overgår til dig som kunde ved levering - selvom du ikke har kvitteret for modtagelsen ! 

Fragtprisen er for levering "til vognside", det vil sige til fortorv eller i indkørsel. Det er i sidste instans vognmanden som (under rimelig hensyntagen til dine ønsker), afgører hvor varene kan aflæsses.

 

Det er muligt selv at afhente bestilte lister hos Københavns Listefabrik efter nærmere aftale. 
Hvis varern(e) ikke er leveret til dig senest 30 dage efter din bestilling, så kan ordren fra din side betragtes som annulleret. Dette gælder dog ikke for specielt fremstillede lister, hvor det er den oplyste forventede leveringstid + 30 dage som gælder. 


2. Priser og betaling
På www.kbhlistefabrik.dk kan du betale med Dankort, eDankort og dansk udstedte Visa Dankort. 
Salg af lister fra www.kbhlistefabrik.dk er udelukkende til det brofaste Danmark og gælder ikke i Grønland, på Færøerne og i udlandet. 

Alle priser på produkterne finder du under det konkrete produkt og prisen er angivet pr. lbm (eller i stk. for balustre, stolper og kugler på fod til trapper) i DKK inkl. moms. 
Udover prisen på produktet tillægges fragt (se nærmere under "levering og fragt"). 

Der tillægges intet Dankort-gebyr. PBS-gebyret betales af Københavns Listefabrik! 

Prisændringer: Vi forbeholder os ret til prisændringer uden varsel. Dette gælder dog ikke for tilbud / ordrebekræftelser afgivet af os, med mindre dette udtrykkeligt fremgår af tilbuddet. 

3. Sikkerhed
Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL - Secure Socket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så det udelukkende er PBS, der kan læse dem. Hverken Københavns Listefabrik eller andre har mulighed for at læse dataene. Transmissionen er godkendt af PBS. 

 

Når du befinder dig i en sikker zone, vises i bunden af dit browservindue et lille "Secure Server"-ikon. Dette lille ikon er en lukket hængelås.
Når der betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

 

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

4. Hvis du fortryder dit køb 
Du har mulighed for at fortryde og returnere dit køb inden 14 dage fra du har modtaget dine lister. Du skal blot inden fristens udløb have sendt listerne retur til vores adresse (se nedenfor).

Dette gælder dog ikke for specialfremstillede lister, hvor du ved accept via e-mail af vores tilbud er bundet af dit køb ! Dette af hensyn til vores produktionsplanlægning.

Listerne skal returneres rene, ubrugte, tørre og i samme stand / mængde som ved modtagelse og så vidt muligt i originalemballage. Listerne skal, hvis de ønskes returneret, opbevares tørt / køligt og forsvarligt indpakket i plast før og under returnering. 

 

Dette er vigtigt da vi selv opbevarer listerne i en ikke-opvarmet tør hal. Bliver listerne hos dig pakket ud under anderledes temperatur-, luftfugtigheds forhold, vil listerne arbejde og de kan begynde "at slå sig" (se udpakning og opbevaring af lister - Klik her!). Sådanne returvarer vil vi ikke kunne sælge videre til andre kunder og de vil derfor ikke blive krediteret. 

 

Du har selv ansvaret for at eventuelle returvarer kommer frem til os i hel og god stand når du udnytter din fortrydelsesret - og du skal selv betale returfragten. Vi modtager ikke returvarer pr. efterkrav.

 

Ønsker du at returnere varer indenfor fortrydelsesfristens udløb, bedes du udfylde returformularen (Klik her!) og maile den til os samt printe den ud, underskrive den og returnere den sammen med varene. I notatfeltet på formularen må du meget gerne også skrive, hvorfor du ønsker at returnere dine lister, samt hvornår (ugedag) vi kan forvente, at modtage returvarerne. 

 

Du kan også vælge at returnere dine lister personligt hos Københavns Listefabrik efter nærmere aftale (se under Kontakt os). 

Tilbagebetaling vil ske via overførsel til din bankkonto hurtigst muligt, senest 30 dage efter at vi har modtaget listerne og haft lejlighed til at undersøge dem.


5. Hvis du ønsker at reklamere over din levering
Har du fået defekte eller fejlleverede lister og ønsker du at reklamere, skal dette ske til Københavns Listefabrik via mail på vores reklamationsformular (Klik her!) med angivelse af fakturanummer og hvilke fejl, der er tale om. Københavns Listefabrik skal kontaktes på ovennævnte måde, inden listerne sendes retur. 
Du må under ingen omstændigheder tage dine lister i brug, før reklamationen er færdigbehandlet ! 

Hvis reklamationen er berettiget, hvilket vi vurderer ved listernes fremkomst, refunderer vi rimelige fragtomkostninger, du må have i forbindelse med returnering af varen. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få kvittering for afsendelse med beløb, således at vi kan tilbagebetale dig dine returomkostninger. 

Bemærk - vi modtager ikke lister sendt retur pr. efterkrav p.g.a. reklamation !

Du kan enten få defekte lister ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug / opbevaring af listerne eller anden skadeforvoldende adfærd. 

 

Alle forbrugerkøb er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamations-perioden løber for den dato du modtager listerne. Fejlleverancer og defekter skal meldes til Københavns Listefabrik indenfor rimelig tid efter modtagelse: Det er derfor vigtigt, at kontrollere listerne ved modtagelse eller umiddelbart før brug. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter at manglen er opdaget (indenfor de 2 års reklamationsret), vil reklamationen være rettidig. 

Du skal endvidere være opmærksom på, at træ er et levende materiale; at det kan ikke undgås, at der opstår mindre bevægelser og svindrevner i - og omkring samlinger og langs vægge / underlag efter, at listerne er taget i brug / sat op. 

Dette afhjælpes normalt ved en let fugning med egnet fuge efter listerne er helt akklimatiseret og inden evt. færdigmaling. Denne type afvigelser på listerne er ikke dækket af reklamationsretten ! NB! Se også om "udpakning og opbevaring af lister" (Klik her). 

6. Ansvarsbegrænsninger og forbehold
Force majeure: I de tilfælde hvor rettidig eller mangelfuld levering hindres eller forsinkes af begivenheder udenfor Københavns Listefabriks kontrol, herunder men ikke begrænset til arbejdskonflikt, driftsforstyrrelser, transportvanskeligheder eller anden tredjemands svigt eller ligninde, kan Københavns Listefabrik ansvarsfrit udskyde levering eller helt eller delvist annullere ordren efter vores eget valg ved meddelse til vores kunder hurtigst muligt.

 

Forsinkelser og fejlleverencer: Københavns Listefabrik kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. følgeomkostninger for dig af enhver art, som kunde grundet forsinkelser. Det samme gælder i tilfælde af fejlleverede eller defekte lister eller lister som er udgået eller i restordre fra Københavns Listefabrik. 

Prisændringer: Vi tager forbehold for pris-, afgifts- og valutaændringer uden varsel ! 

Trykfejl: Vi tager forbehold for trykfejl samt eventuelle skrive- og billedfejl som måtte forekomme på www.kbhlistefabrik.dk. Vi hører meget gerne hvis du opdager sådanne fejl ! 

7. Beskyttelse af personoplysninger
For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn, postadresse og e-mailadresse, så vi kan sende en ordrebekræftelse via e-mail. Alle oplysninger behandles strengt fortroligt. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand og der registreres ikke personfølsomme oplysninger.

 

De vil kun blive brugt i Københavns Listefabriks markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret dette forinden. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage nyhedsbreve og anden markedsføring, selvom du har meldt dig til på et tidligere tidspunkt.

 

Logstatistik: For at kunne optimere og udvikle www.kbhlistefabrik.dk, benytter vi et statistik-system der i opsummeret form opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.v. 

 

Cookies: Cookies er små tekstbeskeder, som lægges midlertidigt på din computer, når du bruger vores hjemmeside. Københavns Listefabrik anvender udelukkende "sessionscookies", som har til formål at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden.

 

Data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger. "Sessionscookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din webbrowser. 

8. Billeder og andet materiale
Alt indhold på hjemmesiden, herunder tegninger, illustrationer og vejledninger er omfattet af copyright og må ikke kopieres / anvendes til kommercielt brug uden Københavns Listefabriks skriftlige samtykke. 

 

 

Cookies

Dette website bruger cookies til statistik og til at levere den bedste brugeroplevelse til dig
Du kan altid slette cookies i din browsers indstillinger.  Læs mere

Accepter ikke cookies Accepter kun funktions cookies Accepter alle cookies