Logo

Salgs- og leveringsbetingelser for Østerbro Tømmerhandel

 

Når du handler hos Østerbro Tømmerhandel foregår det på Danske Byggecentres salg- og leveringsbetingelser "DB20"

 

LÆS DB20: KLIK HÈR.

 

Ved evt. misligholdelse af aftalen ophører den med omgående virkning og Østerbro Tømmerhandel ApS kan i givet fald kræve personlig sikkerhedsstillelse for forfaldne beløb. Ved for sen betaling beregnes 1,85% rente pr. påbegyndt måned, dog mindst kr. 50,00. 

 

 

1. Priser på leveringsservice f.o.m. 1.11.23:

 

 

Varenummer

Varenavn

Varebeskrivelse

Pris ekskl. moms kr.)

Pris inkl. moms (kr.)

909998

Fragt København/Nordsjælland

Egen bil

399,20

499,00

91801

Fragt til forhandlere

Egen bil Storkøbenhavn

500,00

625,00

911004

Fragt udenfor Kbh./Nordsjælland

Egen bil

639,20

799,00

911001

Kranarbejde/kørsel med kranbil

(begrænset løftehøjde)

725,00

906,25

9111008

Krantillæg

 

228,00

285,00

909000

Fragt-Tillæg

*ønske lev. Tid/dag/haste mv.

240,00

300,00

909997

Fragtmand (brofast)

Ekstern fragtmand

639,20

799,00

909010

GLS fragt

Pakkepost

120,00

150,00

911008

Ø-tillæg fragt

Ekstern fragtmand

400,00

500,00

909100

Miljø, håndtering og emballage

Tillægges alle leverancer

40,00

50,00

9912014

KL strø 75x75x1050mm/spor

Pakkestrø med spor. Krediteres ved returnering.

26,00

32,50

Frankogrænse

 

 

 4.000,00

 5.000,00

 

 

Når du handler via vores hjemmesiden gælder desuden nedenstående salgs- og leveringsbetingelser:

 

2. Levering og fragt
otbyggemarked.dk's normale leveringstid beregnes til 3-5 hverdage med Danske Fragtmænd (med mindre andet er angivet), fra ordrebekræftelsesdato. Hvis vi sender varen med lastbil, skal du beregne 3-5 hverdage (medmindre andet er angivet), fra ordrebekræftelsesdato. 

 

Alle længdesatte varer leveres så vidt muligt i ønskede længde, men vi forbeholder os retten til at levere bestilte antal meter i andre længder, afhængigt af lagersituationen.


Hvis du bestiller varer, som er midlertidigt udsolgt eller ikke kan leveres indenfor 3-5 dage, vil du blive informeret via e-mail med oplysning om leveringstidspunkt. Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen. Varer afleveres/læsses af ved vognkant/kantsten eller så tæt på byggepladsen, som chaufføren skønner muligt. 

Visse varetyper bliver leveret på paller eller strøer som der skal betales depositum for og i disse tilfælde er det ikke altid muligt at fastslå antallet af paller ved bestilling. Endelig pris incl. fragt og emballage vil derfor fremgå af den ordrebekræftelse, du modtager pr. mail før køb. Paller krediteres med fradrag for slitage ved tilbagelevering. 

Leveringstiden på skaffevarer vil fremgå af ordrebekræftelsen. 

Vi emballerer træ, plader og lignende i nødvendigt omfang med plastik før forsendelsen men vi skal understrege at ansvaret for varerne overgår til kunden straks efter levering. 

Levering sker "ved vognside" fra fast vej, dog så langt vi uhindret kan række med kranarm, hvilket chaufføren afgør. Da det kan være et stort vogntog, kan vi ikke love at vi kan komme ned at små lukkede veje. 

Varer med UN-numre for farligt gods skal afhentes i ét af Østerbro Tømmerhandels udsalgssteder, og vi kan derfor ikke tilbyde at levere disse varekategorier. 

3. Priser og betaling
Alle priser finder du på otbyggemarked.dk, der kan dog komme tillæg i form af paller, strøer eller lignende.
Returpaller krediteres delvist ved returnering. Engangspaller krediteres ikke.

Betaling kan foretages med Dankort og Visa/Dankort.

Vi forbeholder os ret til prisændringer uden varsel, dog ikke på igangværende ordrer. 

4. Sikkerhed
Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL - Secure Socket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så det udelukkende er PBS, der kan læse dem. Hverken otbyggemarked.dk A/S eller andre har mulighed for at læse dataene. Transmissionen er godkendt af PBS. Når du befinder dig i en sikker zone, vises et lille "Secure Server"-ikon i bunden af dit browservindue. Dette lille ikon er en lukket hængelås.

Når der betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

5. Hvis du fortryder dit køb 
Du har mulighed for at fortryde og returnere dit køb inden 14 dage, fra du har modtaget dine varer. Du skal blot inden fristens udløb have sendt varerne retur til vores adresse (se nedenfor). 

Dette gælder dog ikke for specialfremstillede varer, hvor du ved e-mail-accept af vores tilbud er bundet af dit køb ! Dette af hensyn til vores produktionsplanlægning. 

Varerne skal returneres rene, ubrugte, tørre og i samme stand/mængde som ved modtagelse og så vidt muligt i originalemballage. Varerne skal, hvis de ønskes returneret, opbevares tørt/køligt og forsvarligt indpakket i plast før og under returnering. Du har selv ansvaret for, at eventuelle returvarer kommer frem til os i hel og god stand, når du udnytter din fortrydelsesret - og du skal selv betale returfragten. Vi modtager ikke returvarer pr. efterkrav.

Ønsker du at returnere varer indenfor fortrydelsesfristens udløb, bedes du udfylde formularen (Klik her!)  og maile den til os samt printe den ud, underskrive den og returnere den sammen med varerne. I notatfeltet på formularen må du også meget gerne skrive, hvorfor du ønsker at returnere dine varer, samt hvornår (ugedag) vi kan forvente, at modtage returvarerne. 

Du kan også vælge at returnere dine varer personligt hos otbyggemarked.dk efter nærmere aftale (se under kontakt os). Tilbagebetaling vil ske via overførsel til din bankkonto hurtigst muligt og senest 30 dage efter, at vi har modtaget varerne og haft lejlighed til at undersøge dem. 

6. Hvis du ønsker at reklamere over din leverance.
Der ydes 2 års reklamationsret på varer købt hos otbyggemarked.dk. Du skal, straks ved modtagelsen og inden varernes forarbejdning/ibrugtagning, sikre dig, at disse er korrekte og mangelfri, herunder at antal/mængder stemmer overens med faktura/følgeseddel. I tilfælde af erstatningsansvar ydes alene godtgørelse efter varernes fakturerede værdi. 

otbyggemarked.dk fraskriver sig udtrykkeligt produktansvar i videst muligt omfang, samt ansvar for tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, dagbøder og andre indirekte tab. Hvis du modtager en forkert vare, eller er den defekt ved modtagelse, beklager vi naturligvis og udbedrer fejlen hurtigst muligt. otbyggemarked.dk ombytter og fremsender straks en ny vare til dig, når vi har modtaget den forkerte eller defekte vare retur. Dine udgifter vedr. forsendelse og forsikring af pakken refunderes direkte til dig via check eller bankoverførsel. 

Henvendelse omkring reklamation skal ske til den otbyggemarked.dk og skal meddeles otbyggemarked.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kontaktinformation fremgår af fakturaen. Læs mere om dine rettigheder som forbruger omkring reklamation/garanti på www.net-tjek.dk. Har du fået defekte eller fejlleverede varer, og ønsker du at reklamere, skal dette ske til otbyggemarked.dk via mail på vores reklamationsformular (klik her!) med angivelse af fakturanummer og hvilke fejl, der er tale om. otbyggemarked.dk skal kontaktes på ovennævnte måde, inden varerne sendes retur. Du må under ingen omstændigheder tage dine varer i brug, før reklamationen er færdigbehandlet! 

Bemærk - vi modtager ikke varer sendt retur pr. efterkrav p.g.a. reklamation! 

Du kan enten få defekte varer ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug/opbevaring af varerne eller anden skadeforvoldende adfærd. Alle forbrugerkøb er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. 

Reklamationsperioden løber for den dato du modtager varerne. Fejlleverancer og defekter skal meldes til otbyggemarked.dk indenfor rimelig tid efter modtagelse. Det er derfor vigtigt, at kontrollere varerne ved modtagelse eller umiddelbart før brug. Hvis der reklameres indenfor 2 måneder efter at manglen er opdaget (indenfor de 2 års reklamationsret), vil reklamationen være rettidig. 

Du skal endvidere være opmærksom på, at træ er et levende materiale; at det kan ikke undgås, at der opstår mindre bevægelser og svindrevner i, og omkring samlinger og langs vægge/underlag efter, at varerne er taget i brug / sat op. Dette afhjælpes normalt ved en let fugning med egnet fuge efter varerne er helt akklimatiserede og inden evt. færdigmaling. Denne type afvigelser på varerne er ikke dækket af reklamationsretten! 

7. Ansvarsbegrænsninger og forbehold
Force majeure: I de tilfælde hvor rettidig eller mangelfuld levering hindres eller forsinkes af begivenheder udenfor otbyggemarked.dks kontrol, herunder men ikke begrænset til arbejdskonflikt, driftsforstyrrelser, transportvanskeligheder eller anden tredjemands svigt eller lignende, kan otbyggemarked.dk ansvarsfrit udskyde leveringen eller helt eller delvist annullere ordren efter vores eget valg ved meddelelse til vores kunder hurtigst muligt. 

Forsinkelser og fejlleverancer: otbyggemarked.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. følgeomkostninger for dig af enhver art, som kunde grundet forsinkelser. Det samme gælder i tilfælde af fejlleverede eller defekte varer eller varer som er udgået eller i restordre fra otbyggemarked.dk. 

Prisændringer: Vi tager forbehold for pris-, afgifts- og valutaændringer uden varsel! 

Trykfejl: Vi tager forbehold for trykfejl samt eventuelle skrive- og billedfejl, som måtte forekomme på www.otbyggemarked.dk. Vi hører meget gerne hvis du opdager sådanne fejl! 

8. Beskyttelse af personoplysninger
For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn, postadresse og e-mailadresse, så vi kan sende en ordrebekræftelse via e-mail. Alle oplysninger behandles strengt fortroligt. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand og der registreres ikke personfølsomme oplysninger. De vil kun blive brugt i otbyggemarked.dk A/Ss markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret dette forinden. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage nyhedsbreve og anden markedsføring, selvom du har meldt dig til på et tidligere tidspunkt. 
 

Logstatistik: For at kunne optimere og udvikle www.otbyggemarked.dk, benytter vi et statistik-system der i opsummeret form opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.v. 
 

Cookies: Cookies er små tekstbeskeder, som lægges midlertidigt på din computer, når du bruger vores hjemmeside. otbyggemarked.dk A/S anvender udelukkende "sessionscookies", som har til formål at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. Data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger. "Sessionscookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din webbrowser. 

9. Billeder og andet materiale
Alt indhold på hjemmesiden, herunder tegninger, illustrationer og vejledninger er omfattet af copyright og må ikke kopieres/anvendes til kommercielt brug uden otbyggemarked.dks skriftlige samtykke. 

 

Betaling

Alle priser finder du på otbyggemarked.dk, der kan dog komme tillæg i form af paller, strøer eller lignende.
Returpaller krediteres delvist ved returnering. Engangspaller krediteres ikke.

Betaling kan foretages med Dankort og Visa/Dankort.

Vi forbeholder os ret til prisændringer uden varsel, dog ikke på igangværende ordrer. 

Sikkerhed
Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL - Secure Socket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så det udelukkende er PBS, der kan læse dem. Hverken otbyggemarked.dk A/S eller andre har mulighed for at læse dataene. Transmissionen er godkendt af PBS. Når du befinder dig i en sikker zone, vises et lille "Secure Server"-ikon i bunden af dit browservindue. Dette lille ikon er en lukket hængelås.

Når der betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

 

 

Cookies

Dette website bruger cookies til statistik og til at levere den bedste brugeroplevelse til dig
Du kan altid slette cookies i din browsers indstillinger.  Læs mere

Accepter ikke cookies Accepter kun funktions cookies Accepter alle cookies